Szállítási és fizetési feltételek

A KARMIKO.hu webáruházban megvásárolt termékeket Magyarország területén belül tudjuk házhozszállítani. Külföldi címre jelenleg nem szállítunk. A webáruházban megvásárolt termékeket futár szállítja ki, a fizetés utánvétellel történik, tehát a megrendelés ellenértékét a futárnak a csomag átvételekor kell kifizetni.

A házhozszállítás díja 990 Ft

10.000 Ft vásárlás felett a SZÁLLÍTÁS INGYENES

Házhozszállítás futárral + fizetés utánvétellel
A karmiko.hu webáruházban megvásárolt termékeket futáros kiszállítással, utánvételes fizetéssel, juttatjuk el a megrendelőkhöz. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a megrendelt terméket futár fogja kiszállítani és a megrendelés végösszegét a futárnak kell kifizetni (készpénzben vagy bankkártyával)

A csomagok kiszállítása munkaidőben történik
A megrendelőlapon mindenképpen olyan címet adj meg, ahol munkaidőben (8:00 – 16:00 között) megtalálható vagy, mert a futár is munkaidőben fogja kiszállítani a csomagot.

Ha napközben a munkahelyeden vagy elérhető
Célszerű munkahelyre kérni a csomagot, ahol napközben, munkaidőben át tudod venni. Ha nem Te veszed át a csomagot, akkor arra kérünk, hogy gondoskodj arról, hogy az általad megbízott személynél legyen annyi pénz, ami elegendő a megrendelés kifizetésére.

Ha napközben inkább otthon vagy elérhető
Ilyenkor célszerű a lakhelyedre kérni a csomagot, ahol munkaidőben át tudod venni. Ha nem Te veszed át a csomagot, gondoskodj arról, hogy a megbízottadnál legyen elegendő pénz a megrendelés kifizetéséhez.

Munkaidőn túli kiszállítást vagy konkrét időpontra történő kiszállítást nem vállalunk
A futároknak is van családja, nem tudnak minden nap túlórázni, ezért munkaidőn túli csomag kiszállítást nem tudunk vállalni. Bármennyire is szeretnénk, rögzített időpontra történő kiszállítást sem tudunk vállalni, tehát hiába írod rá a megrendelőlapra, hogy szerdán 12.45-re érjen oda a csomag, nem tudjuk megoldani.

Munkaszüneti napok és ünnepnapok
A beérkező megrendelések feldolgozása munkanapokon történik, tehát munkaszüneti napon és ünnepnapokon a rendelések feldolgozása, kiszállítása szünetel és a webáruház ügyfélszolgálata sem dolgozik.

Személyes átvételre nincs lehetőség
A karmiko.hu webáruház termékeinek személyes átvételére jelenleg nincs lehetőség (sem székhelyen, sem telephelyen). Megértésed köszönjük.

Szállítással kapcsolatos ügyfélszolgálat
Ha bármilyen probléma merül fel a kiszállítással kapcsolatban, hívd a logisztikai partner ügyfélszolgálati telefonszámát. A megrendelés visszaigazoló emaiben megtalálod a csomag nyomonkövetési kódját, amelynek segítségével pontos információkat kaphatsz a csomag kiszállításának aktuális állapotáról.

Ha kérdésed van, keress minket!